Borlänge med mera…

Idag har vi varit i Borlänge på julfest alltså. De va trevligt. Trevligare än förväntat på något vis… De blev jag, Tim, Susse, Danne, Hacke, Micke, Karro o Niklas. Woho. Måste vara något rekord. Det/de sista åren har de inte varit så mycke aktivitet i föreningen tyvärr. Trååkigt. Hoppas de blir bättre i år. Funderar på att åka till typ Furuvik eller ngt sånt. Kan bli skoj. Hoppas lillen blir så att man kan ha han med utan problem, annars får VI problem :S Meeen de löser sej då.

Efter julfesten åkte vi till Falun en snabbis o hälsade på Susse, o sen drog vi till Danne, som bor två hus bort 😉 Där bytte Tim till sej ytterligare en till orm >_< Suck. En Hortulanus. Bajsorm. Någon roligare orm kunde han väl hitta på om han nu skulle ha en till?! Jaja. Han är väl nöjd i guess… dsc02488Efter Falun stannade vi till på Ica Maxi o kikade runt lite. Hittade en jätteliten orkidé som jag ville ta med hem, men de får bli en annan gång. O sen hittade vi en jättesemla 😀 Den va säkert 30cm i diameter. Stoooor alltså. Men vad skulle vi två med den till?? Den kostade ju 60kr trots allt. Hade man vart några stycken hade de ju varit värt de.
– Dennis o Mickis, kom hit o ät/köp semla med oss 😉

När vi kom hem plågade jag mitt öra lite till, så nu fick jag i min nya tunnel, 12 mm. Yeay. I love it! Ska köpa fler tunnlar tror jag. O så ska jag börja töja i andra örat oxå. Tog hål i de inatt 😉 Så vi får se hur de går med den saken… You’ll know when I know.Meow.

Hoppas ni haft en bra helg. De har jag… Ta taaa!

2 svar to “Borlänge med mera…”

  1. nilssonmicaela Says:

    åååh skulle så gärna äta semla med er!
    önskar man var gjord av pengar då skulle man åka NU!

    • Ja, de vore fan något. Hade man varit gjord av pengar hade vi nog köpt den o åkt till er 😉 Vi för låtsasfika helt enkelt, tills vi blir rikare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: