Natt.

Upptäckte precis att Tim åkte utan sin mobil. De betyder alltså att de kommer bli en skittråkig natt, ist för bara tråkig. Drygt. Idag köpte jag en gravidtidning. Kände/känner mej jätte töntig, o skämdes nästan i kassan. Kände mej jätte obekväm. Undrar hur de kan vara så?! De är ju ganska uppenbart att jag har en bulle i ugnen, right?! Jaja. TöntMilis… :p

Imorrn ska jag upp ”tidigt”, ska till Mvc igen. Hoppas blodvärdet gått upp då, annars blir jag tokig o totalvägrar allt vad järntabletter o morgondrink heter. Jag hatar de! Tabletterna fuckar up min mage totalt, o den sk. morgondrinken (apelsinjuice med äggula i) får mej att vilja spy rak ut. O varje morron jag har lyckats dricka upp den gör jag vågen typ. Så ansträngande är de faktiskt. Jag vill inte dricka snor… 😦 Buhuu. O så hoppas jag att inte vågen går i taket när jag ställer mej på den. De är något jag är rädd för. Jag har inte fått väga mej sen innan jul tror jag :S Mycke har nog hänt sen dess tyvärr. Men men. Vikten kan jag ju inte göra så mycke åt. Inte just nu… Så jag borde inte deppa över den.

Nu är de Scrubs. Se de eller se de. De gör jag, även om jag sett de flesta avsnitten typ 5ggr. Tråkigt. Sluta visa samma avsnitt over and over again. Dumma 6:an. Jaja. Kul är de.

Ska nog läggga mej tidigt ikväll. Håller tummarna för de iaf. Hej hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: