Bajs o annat skit.

Idag åkte vi till Colorama o kikade. Ville ha tag i nå tapet eller bård med badankor på. Meen icke! De enda jag hittade/som fanns va en fondvägg med av gul stor badanka på o blå bakrund. Den va skitfin. De va priset oxå… 2500kr. Nej tack, sa jag då… För en enda anka lixom! Sjukt! Ne, då målar jag hellre än egen anka på en blå vägg. De skulle inte kosta så mycke, o så skulle de bli unikt iaf. Fuck colorama säger jag bara… Dyrt bajs. Men vi köpte iaf en bård med nalle puh på, för den va söt, o så kostade den inte allt för mycke heller. 200kr för 10 meter. Helt okej. De blir nog bra…

Sen åkte vi hem till pappa en sväng. Där va Line skitsur o tvär o sa inte ett ord till varken mej eller Tim. Tråkigt. Saknar ju den lilla solstrålen. 😉 Efter en stung gick vi upp till mitt gamla rum, som nu är ett föråd. O där inne finns de en dörr ut till ena vinden, o när Tim kom inärheten av den öppnades den i en väldans fart. Skitläskigt va de. De va någon som ville att han skulle gå ut på vinden alltså… Skumt. Han gick dit iaf. Men de va ingen där… Jaja. Spookie. Sen blidde de lite kaffe o prat. O så fick vi en skitfin vagga som vi ska ha här på nedervåningen, så Ärtan har något att sova i här nere oxå 🙂 Mys! Den matchar skötbordet perfa.

Nu ska vi nog snart städa lite här hemma. De behövs… Senare i helgen ska vi tapetsera. Skönt.

Hej så länge.

2 svar to “Bajs o annat skit.”

  1. Satt o kolla runt på lite babysaker, sugen som man är.. Hitta en så söt babysitter, super praktisk.. Tänkte tipsa om ni inte hunnit köpa någon ännu.. Här kommer länken: http://www.lekmer.se/leksaker/Babysitter/Fisher-Price%2C_barnstol%2C_tv%E5_i_en Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: