Gårdagens äventyr…

Hade ingen tid o orka att skriva mer igår. Ber om ursäkt om någon blev nyfiken på min dag :p Haha.

Jag åkte ju som sagt till Marie på morronen, o där blev värkarna bara värre o värre, o kom som mest med 8 minuters mellanrum. Va då helt säker på att vi va tvunga att åka upp till Falun (men icke) Vid tolv, halv ett blev allt lugnare helt plötsligt. Så jag o Marie brummade till MVC, där jag skulle på föräldragrupp då. Pratade lite med min BM, o så undersökte hon mej o kollade om Ärtan va på gång ut. Men de va ganska lugnt på den fronten. Hade knappt öppnat mej alls, bara en cm typ, men tappen va mjuk iaf. Så vi får la se hur de blir i helgen… :p BM gav mej en bok o sa att vi får se om vi ses nästa vecka… Hmm… Hoppas inte 😉

Fick iaf order om att försöka sova, o om inte de gick skulle vi åka upp till förlossningen så skulle jag få något att ”sova på”. O som tur va somnade jag en stund hos Marie o David efter MVC. Sen åkte jag o Tim till pappa o Fia, o grattade Fia. O där fick man hålla föredrag om sitt könsorgan för hela släkten. Pinsamt. Jag vill väl inte sitta där o fika o dela med mej av sånt?! Jo, tack, jag och min mutta mår bra. Nej, vet ni vad! Sånt tycker jag man kan få slippa… Men icke. Helt normal familj. Not.

Sen somnade jag faktiskt tidigt. Somnade vid 22 tiden. Inte illa för att vara jag. Men de va behövligt. 🙂 Fick sova några timmar iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: