Försäkringskassan o tapeter…

Har setat från kl 22 till nu o försökt fixa så jag får min föräldrapenning som jag ska ha. Installerat E-leg o sånt skit. Fy fan vilket krångel de är säger jag bara. Jag höll på att börja böla o bara ge upp. Kanske ge på datorn en o annan smäll oxå, men de gick ju bra till slut iaf. Nu håller jag tummen på att försäkringskassan gör de dom ska, så jag får mina pengar. Men de är ju inget man ska lita på (vad man har hört o läst på sista tiden) Jaja, bara jag inte får pengarna i maj är jag glad… Typ.

Nu kan jag iaf pusta ut, för nu är bollen hos dom. Så nu kan jag fortsätta med dagens To Do List. Den är låååång :S Fast jag har ju gjort de viktigaste iaf. Skaffat e-leg o begärt föräldrapenning… Viktigt viktigt. Så nu ska jag packa klart BB-väskan o annat grejs. Förhoppningsvis får jag tid att färga håret. De ser ut som fan nu. De är babyrosa i hårbotten o orangebrunt i topparna. Sexigt som fan. O så en cm mörkbrun utväxt. Yeah! Jag har gått med mössa nu dygnet runt sen en vecka tillbaks tror jag. Haha. Illa.

Bäddat spjälsängen har jag gjort idag oxå. 🙂 Mys! Fast jag skulle vilja ha en sänghimmel oxå. Får trixa till något… (Mickis, I need my gardiner nu)

Timpen fick ett presentkort igår på coop bygg, skitbra! Så idag va vi dit o checkade läget, o planerade vad vi skulle göra med pengarna… Första tanken vi hade va ju att köpa nya tapeter till lillens rum, men så blir de nog inte… Vi ska vänta ett tag, så vi får mer pengar att fixa det rummet med. Så vi ska nog köpa nya tapeter till vardagsrummet istället. Igen. Köpte ju nya i höstas, men dom duger inte för Tim ju. Haha. Illa. Så nu har vi alltså 7 rullar (fina dessutom) tapeter som inte kommer användas. De suger… Tycker fondväggen vi köpte va skitfin. Men men… Bara Tim får något gjort blir jag nöjd o glad 😉 Han vill ha mörkgråa tapeter med svarta medaljongliknande saker på, o en fondvägg i typ rött. Blir nog bra de med. Bara de blir av… Hoppas. Vill inte ha ett halvfärdigt vardagsrum längre.

NuvarandeDen har vi nu (dock inte uppsatt, men den finns) fast i guld/champagnefärg.

Kommande?Blivande?? + röd fondvägg…

2 svar to “Försäkringskassan o tapeter…”

  1. Hej
    Jag bara älskar den vita fondtapeten som ni har köpt. Håller själv på att renoverar hemma och undrar om du vet vart ni köpt tapeten och vad den eventuellt heter.
    Vore väldigt tacksam för svar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: