Good Day!

Idag har varit en lååång dag. Vaknade runt halv tio o ”fick” inte somna om… :p Så vi drog in till stan o käkade lite brunch 😉 Sen åkte vi ut till pappa o Fia en sväng. Men gick aldrig in, för dom har magsjuka, o de vill vi inte ha. Jag hämtade bara min post… Tyckte så synd om pappa o Line. Hoppas dom blir friska snart iaf.

bombermanEfter de åkte vi in till Ludvika igen, till banken o satte in mina pengar. O sen köpte jag ett tvspel till mitt gameboy 😀 Bomberman, samma som till NES. Kostade bara 89kr, o de är de ju lätt värt! Så nu har jag något att spela iaf. Kul kul. Efter de åkte vi hem till Marre o Davve o drack lite kaffe o kikade på skidor o Antikrundan, snacka om att jag kände mej gammal. Haha!! Men men…

Vid 16 tiden åkte vi ner på stan igen o fikade med min Maria. MYYS! Alltid lika roligt. O så gick vi på stan o kikade o småshoppade lite. Jag köpte lim så jag kan scrapbooka och en mössa med öron o byxor till Ärtpärt. Goodie! O de va skitvarmt överallt vi va. Hemskt verkligen!! Både jag o Maria höll på o dö av värmeslag tror jag :S Uhha!

Fick ett infall att jag ville måla om hemma oxå. Typisk mej kanske, vet inte?! Haha! Men jag o Tim drog iaf upp till Coop Bygg o köpte en hink färg. Lila blir de. Blir ni förvånade?? Inte jag iaf… 😉 Me looove lila. Så en lila fondvägg ska jag försöka mej på att måla ikväll iaf. De blir ju spännande. För Ärtan är inte guds bästa bebis idag, han härjar runt som aldrig förr, o förbannat ont gör de. Hoppas han vill ut. Om inte annat kanske han vill de när jag kommit halvvägs med målningen. De kan man ju hoppas på 🙂 Wish me luck!

Nu ska jag koka korv, korv mä brö ska de bli. Gött! 😉 Hej hej!

2 svar to “Good Day!”

  1. hihi. Tack för idag! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: