Hon klipper picken!

Började dagen med att bli väckt av barnmorskan som ringer. Hon hade en tidigare tid åt oss idag, så den tog vi. Kl 12 va vi dit o ”hälsade på”. Hon skällde ut Ärtan för att han är så seg xD O så sparkade han henne när hon skulle lyssna på hjärtljuden. Humor. Magen har då inte växt nå mer nu iaf. Skönt. Jag vill inte bli större… Fick en ny tid till nästa fredag, men den hoppas jag på att jag slipper. O BM hoppades oxå på att vi skulle slippa ses mer. Humm?! Låter taskigt… Men men. Ärtan får helt enkelt komma ut nu tycker jag. BM förespråkade något som hette färdknäpp. Humm… Undrar vad de kan vara för något?? (A) Kanske är värt att testa. I dunno…

Sötis Picken!Efter besöket på MVC ringde jag Marie. Lars (hennes bror) svarade. Jag frågade om hon va hemma, o han sa: Ja, men hon klipper picken!!! Fick hemska bilder i huvudet då kan jag säga. Haha! Men efter en halv sekund kom jag på att hon menade hunden, som kallas Picken… En av Kajsas avkommor som bor i Ludvika. Så fel de kan bli… Anyway. Jag åkte dit o satt o tjålade ett tag o försökte hjälpa henne med trimningen av Picken. Gjorde Miliskaffe (inte så starkt kaffe, Maries kan vara hemskt starkt). Mums!

Sen kom Tim o då åkte vi ut till min far en stund. De va så länge sen vi va där tycker jag… Line va vildare än vildast idag. Kul att hon blivit frisk nu iaf 😉 Fick med oss babysittern hem oxå. Ett plus. O lite annat som Fia hade städat undan sen Line va mindre. Taxi myxi. Line skällde oxå ut Ärtan. Haha. De såg gulligt ut ^^ Hoppas han lyssnade…. Nu är de två personer som skällt på honom idag. Men de verkar ju inte funka riktigt… Kanske borde pröva att BE honom komma ut ist, de har jag nog inte testat 😉 Hota funkar inte heller… Morr. Får muta o be snällt helt enkelt.Sötis Line.

Nu väntar jag på att Tim ska vakna (surprise va?! >_<) för de är tänkt att vi ska äta hemmagjord pizza ikväll. Jag är skithungrig. Så snart skiter jag i honom. Less på att vänta. Stop waisting my time!!!

Morsning!!

4 svar to “Hon klipper picken!”

  1. JinxLinda Says:

    Som sagt, färdknäppen är rätt ansträngande för stackars Tim 😉

  2. Linnea Says:

    Men färdknäppen funkar bara om man får en normalsats ca 20 ggr om det inte var mer, och det på raken.. Så det blir nog jobbigt åt er båda och ungen kommer nog garanterat ut, dock ej pg av själva spermierna utan pg av all ansträgning.

    • Attans :p Får försöka med annat… Vet inte vad bara. De är så tråkigt att vänta. Grr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: