Vad tusan!!?

Sitter här o är helt slut. Nej, vi har inte färdknäppat 10-20ggr (som dom säger man ska). Jag har sprungit i trappen! Haha! Snacka om att jag kände mej dum o flodhästig. O usch vad drygt de va! De tänker jag inte testa igen. 20ggr blev de, sen fick de fan va bra! O de enda som hände va att jag fick mjölksyra i låren o svettlökar XD Illa! Så nu sitter jag med datorn i knäet o en skål chips bredvid mej. Måste ju äta upp allt jag tappade när jag kutade i trappen. Humm. :p

Annars har de väl inte hänt så mycke annat idag… Ärtan verkar leva loppan i magen o buffar o har sej. Ganska mysigt ibland. Men de vore nog mysigare om han va på andra sidan magen. Tim o Zelda ligger o sover på soffan sen nästan två timmar tillbaks. Vilka sömntutor jag lever med va?? Haha! De är ju jag som borde sova o ta de lugnt, inte dom… Eller något. Önskar att jag hade ett körkort nu kan jag säga. Då skulle jag inte suttit här hela dagen o möglat. Nej nej. Då hade jag åkt in till stan till Maria o fikat med henne, o hälsat på massa annat folk oxå. Att sitta här hemma i skogen helt ensam gör ju en tokig!! Ge mej ett körkort! NUUU!

Imorrn ska vi till Marie o David på kalas. Tamina (syster 2) fyller byxmyndig. Inte illa… Känner mej ganska gammal. De va ju nyss jag va 15 år, o hon va en liten dryg skitunge som bara störde hela dagarna. Hon va då 9 alltså. Dryg ålder måste jag säga… Jaja. Nu blir hon iaf 15 år, o de är inte illa. Hon kanske blir vuxen en vacker dag hon med?! 😉 Grattis Tatta, jag älskar dej ❤ Hoppas jag kan ge dej en systerson i present.

På återskrivande mina vänner. Så fort jag vet något, får ni veta… 😉

6 svar to “Vad tusan!!?”

  1. Naaw, du kan få låna mitt körkort ;D

  2. Linnea Says:

    Jisses du gnäller över, vadå tre dagar?..
    Kom igen när du gått tre veckor över tiden.. *visslar*

  3. JinxLinda Says:

    Bebisen kommer när den är klar 😉 Förhoppningsvis rätt snart dock 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: