Jag kämpar på!

Nu börjar de bli lite jobbigt. Humöret börjar tryta. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra… Jag vill, men ändå inte. Skulle skämmas. Skulle fan skämma ögonen ur mej. Men för vems skull kämpar jag för?? Min egen? Nej, de tror jag inte. Tims? Nja, kanske inte. Devins? Möjligt. Omgivningens? Ja, skulle nog kunna tro de. Usch, de är hemskt! Vad fan gör man? Jag kan snart inte tänka på något annat. Bajsbulleskitfan!!!

Jag vet inte om jag vill bli peppad eller inte heller… Den enda frågan som finns i mitt huvud är hur länge jag kommer klara de?! De är inte fråga om OM, utan frågan är NÄR.

Tråkigt, men sant…..

5 svar to “Jag kämpar på!”

 1. Omgivningar lever inte ditt liv.

  Livet är för kort för att slösas bort! Att dra ut på saker som kommer hända, gör inte saken bättre i sej, det gör den enbart mer plågsam för dej själv.

  Varför plåga dej själv, istället för att göra det du tänker göra och bearbeta det längst vägen, eftersom det tydligen ändå är en process du tänker genomgå så är det bara onödigt med det extra lidande du sätter framför när du drar ut på det hela.

 2. JinxLinda Says:

  Oj låter inge bra 😦 Vill du snacka så lyssnar jag!

  • Linda: De lät nog värre än vad de kanske är, jag vet inte… Men jag ska nog kämpa ett tag till. Tror jag. Hmm… Tack för att du vill lyssna, ska ha de i mina tankar. 🙂

 3. JinxLinda Says:

  Klart man lyssnar, du är en trevlig prick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: